Corona protocol Pedicuresalon Aangenaam

Naar aanleiding van de rapportage via onze professionele organisatie Provoet en de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vindt u hier de richtlijnen en werkwijze van pedicuresalon Aangenaam in de komende periode.

  • Heeft u een afspraak, kom dan niet te vroeg naar de praktijk
  • Wanneer u een afspraak heeft, kom dan ALLEEN!! Indien noodzakelijk mag er maximaal 1 mantelzorger mee naar binnen.
  • Bij de telefonisch afspraak zal u een instructie van mij ontvangen over beschermmiddelen voor uzelf. Dit houdt in dat er aan de buitendeur van de praktijk een plastic ( nieuw ) tasje voor u hangt met daarin 2 chirurgische handschoenen en een mondneusmasker. Wanneer u een mantelzorger meeneemt laat dat dan van tevoren weten zodat we een extra mondmasker en een extra paar handschoenen kunnen klaarhangen.

De juiste manier van aantrekken van het mondneusmasker staat afgebeeld op de buitendeur.
Binnen zal u mij aantreffen met mondmasker en bril reeds op.

Ik volg het niet-handen schudden beleid bij binnenkomst. Tevens laten ik u zelf de schoenen (en/of kleding) aan- en uittrekken. Ook wordt u verzocht te pinnen. Door de hogere limiet voor contactloos betalen is een pincode niet nodig bij betalingen onder de € 50,-.

Let wel! Er mag géén behandeling uitgevoerd worden indien u:

  • Verkouden bent, hoest en/of niest.
  • Koorts heeft.
  • In een besmet gebied bent geweest.
  • In contact bent geweest met iemand die het coronavirus heeft. dit is ook van toepassing als eventuele huisgenote(n) voldoen aan het bovenstaande In een dergelijk geval brengen we geen kosten in rekening bij het afzeggen van uw afspraak. Wel vragen we u een annulering van een afspraak door één van bovengenoemde redenen zo vroeg mogelijk te melden.

Tijdens uw bezoek is het gewenst uw mobiel NIET te gebruiken of ergens neer te leggen.

Nadat u de praktijk weer heeft verlaten staat er een afgesloten prullenbak (met voetpedaal!) voor de buitendeur waar u de handschoenen en mondmasker in kunt deponeren. Er staat ook een pompje alcohol desinfectie vloeistof om uw handen daarna te kunnen reinigen.

Mochten er toch nog vragen zijn bereik mij dan via het contactaanvraag van de website.

Hartelijk dank en blijf gezond
Fia Korper-Waagenaar

Pedicuresalon Aangenaam is aangesloten bij en werkt samen met onder andere:

Lasercare