Behandelingen

Pedicuresalon Aangenaam biedt een breed scala behandelingen binnen de voetzorg.
Naast de basisbehandeling bieden wij ook gespecialiseerde Medische pedicure behandelingen aan voor de diabetische voet, de oncologische voet, de spastische voet, de geriatrische voet en de reumatische voet. Tenslotte kunt u bij ons ook terecht voor laser behandelingen met Low Level Laser Techniek, beugeltechniek bij ingroeiende teennagels en nagelreparatie/regulatie met gel bij een traumanagel.

Wat doen we tijdens de behandeling

Een pedicurebehandeling bestaat uit verschillende handelingen:
De voeten worden gedesinfecteerd en dan worden de nagels geknipt. (Normale nagellak wordt verwijderd, bij gelnagellak is dit helaas niet mogelijk.) Vervolgens behandel ik likdoorns, eelt, kloven, ingroeiende nagels en wratten. Wratten zijn een hpv virus en is een apart verhaal. Hierna wordt alles afgewerkt/glad gemaakt met een nattechniek pedicure freesmachine. Nogmaals worden de voeten gedesinfecteerd en als laatste ingecrèmed. Dit alles is pijnloos !!!!

Adviezen tijdens de behandeling

Natuurlijk bekijk ik de schoenen en sokken en ontbreekt bij dit alles de voorlichting en het advies niet zodat de eventuele klachten niet meer zullen terugkeren..
De behandeling van de specialistische risicovoet zoals diabetes mellitus en reumavoet is hetzelfde opgebouwd doch kan uitgebreid worden met een screening van de voeten. Een eventuele doorverwijzing naar andere disciplines kan meegenomen worden tijdens het advies.

 

Pedicuresalon Aangenaam is aangesloten bij en werkt samen met onder andere:

Lasercare